Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ισχυρίζεται ότι το Ισραήλ εξουδετέρωσε τον αντικαταστάτη του Νασράλα. 

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός είπε την Τρίτη ότι το Ισραήλ σκότωσε τον διάδοχο του Χασάν Νασράλα, του ηγέτη της Χεζμπολάχ, ο οποίος σκοτώθηκε σε επίθεση στη Βηρυτό.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μοιράστηκε ένα μήνυμα στο οποίο απευθύνεται «στον λαό του Λιβάνου», προτρέποντάς τον να «απελευθερωθεί από τη Χεζμπολάχ».

«Βγάλαμε από τη μέση τον Νασράλα, τον αντικαταστάτη του και τον αντικαταστάτη του αντικαταστάτη του»

Λέει ότι το Ισραήλ «έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του» και ότι έχει «υποβαθμίσει τις δυνατότητες της Χεζμπολάχ».

«Βγάλαμε από τη μέση χιλιάδες τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Νασράλα και του αντικαταστάτη του Νασράλα και του αντικαταστάτη του αντικαταστάτη του», είπε.

Στον λαό του Λιβάνου απευθύνεται ο Νετανιάχου: Βρίσκεστε σε ένα σημαντικό σταυροδρόμια

«Σήμερα, η Χεζμπολάχ είναι πιο αδύναμη από ό,τι ήταν για πολλά, πολλά χρόνια» συνέχισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

«Τώρα εσείς, ο λιβανέζικος λαός, βρίσκεστε σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι. Είναι η επιλογή σας. Μπορείτε τώρα να πάρετε πίσω τη χώρα σας και να την επαναφέρετε στο δρόμο της ειρήνης και της ευημερίας» είπε ο Νετανιάχου.

«Αν δεν το κάνετε, η Χεζμπολάχ θα συνεχίσει να προσπαθεί να πολεμήσει το Ισραήλ από πυκνοκατοικημένες περιοχές εις βάρος σας. Δεν τη νοιάζει αν το Ισραήλ παρασυρθεί σε έναν ευρύτερο πόλεμο» συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!