ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Μ.Νετανιάχου: «Το Ισραήλ έχει προετοιμαστεί για ισχυρή δράση στα σύνορα με το Λίβανο»

«Όποιος νομίζει πως μπορεί να μας κάνει κακό και πως θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια κάνει μεγάλο λάθος» τόνισε ο Ισραηλινός

Μ.Νετανιάχου: «Το Ισραήλ έχει προετοιμαστεί για ισχυρή δράση στα σύνορα με το Λίβανο»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, κατά τη διάρκεια σημερινής του περιοδείας στo βόρειο τμήμα της χώρας και συγκεκριμένα στα σύνορα με το νότιο Λίβανο, ανέφερε πως το Ισραήλ έχει προετοιμαστεί για ισχυρή δράση στο βορρά.

Ισραηλινές πόλεις κοντά στα σύνορα, πολλές από τις οποίες έχουν εκκενωθεί, αποτελούν συχνά στόχο ρουκετών και μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) που εκτοξεύονται από μαχητές της λιβανικής οργάνωσης Χεζμπολάχ.

Η πτώση των ρουκετών προκάλεσε μαζικές πυρκαγιές αυτήν την εβδομάδα στο βόρειο Ισραήλ.

«Όποιος νομίζει πως μπορεί να μας κάνει κακό και πως θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια κάνει μεγάλο λάθος. Είμαστε προετοιμασμένοι για πολύ ισχυρή δράση στον βορρά. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα αποκαταστήσουμε την ασφάλεια στον βορρά», είπε ο Νετανιάχου.

Η υποστηριζόμενη από το Ιράν Χεζμπολάχ και το Ισραήλ ανταλλάσσουν πυρά τους τελευταίους οκτώ μήνες παράλληλα με τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας ανησυχίες για ξέσπασμα μιας ακόμη ευρύτερης σύγκρουσης ανάμεσα στους βαριά οπλισμένους αντιπάλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εχθροπραξίες ανάμεσα στο Ισραήλ και στη Χεζμπολάχ είναι οι χειρότερες από την εποχή του πολέμου μεταξύ τους το 2006. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι και από τις δύο πλευρές των συνόρων έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.