Τα ισραηλινά ΜΜΕ, επικαλέστηκαν στοιχεία της Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας της χώρας, Σιν Μπετ κι μετέδωσαν ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Χεζμπολάχ κατάφερε τελικά να χτυπήσει το σπίτι του Μπενιαμίν Νετανιάχου προκαλώντας ωστόσο μόνο υλικές ζημιές.

Αρχικά δημοσιεύτηκε μια εικόνα και στη συνέχεια ένα βίντεο από το πρωθυπουργικό σπίτι, αφού προηγουμένως είχε απαγορευτεί να δημοσιευτεί οτιδήποτε από τον ισραηλινό στρατό.

Η έκρηξη έσπασε το τζάμι στο παράθυρο ενός υπνοδωματίου, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί διότι ο Νετανιάχου και η σύζυγός του δεν βρίσκονταν σε αυτό το σπίτι τη στιγμή της επίθεσης.

Το Σάββατο αμέσως μετά την επίθεση, ο Νετανιάχου δήλωσε: «Η Χεζμπολάχ, σύμμαχος του Ιράν, που προσπάθησε να με δολοφονήσει, εμένα και τη γυναίκα μου, διέπραξε σοβαρό λάθος. Λέω στους Ιρανούς και τους συμμάχους τους στον άξονα του κακού: οποιοσδήποτε αποπειράται να βλάψει τους πολίτες του Ισραήλ θα πληρώσει υψηλό τίμημα», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χεζμπολάχ, Μοχάμαντ Αφίφ, ανακοίνωσε ότι η σιιτική οργάνωση του Λιβάνου αναλαμβάνει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την επίθεση που εξαπέλυσε στο σπίτι του πρωθυπουργού του Ισραήλ στην Καισάρεια.