ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Mαζική ουκρανική επίθεση με drones μέσα στην Ρωσία (βίντεο)

Στις φλόγες ρωσικά διυλιστήρια πετρελαίου

Mαζική ουκρανική επίθεση με drones μέσα στην Ρωσία (βίντεο)

Mε 114 μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιτέθηκαν οι Ουκρανοί στη Ρωσία κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε ρωσικά διυλιστήρια πετρελαίου.

Το μέγεθος των ζημιών δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί και εκτιμηθεί από τους Ρώσους.

70 UAV καταρρίφθηκαν πάνω από την Κριμαία και τη Μαύρη Θάλασσα, άλλα 43 UAV πάνω από την επικράτεια του Κρασνοντάρ και ένα drone πάνω από την περιοχή του Βόλγκογκραντ.

Αυτά είναι τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, τουλάχιστον.

Στο Κρασνοντάρ, καταστράφηκε το κτίριο του Νότιου Σταθμού μαζί με τα λεωφορεία στην περιοχή της γέφυρας Γιαμπλονόφσκι, ενώ υπέστησαν ζημιές, πιθανώς κτίρια μέσα στον οικισμό, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο Κρασνοντάρ, στην Αδύγεα.

Τραυματίστηκαν 3 άτομα.

Υπάρχουν αναφορές για χτυπήματα στα διυλιστήρια Ilsky και Afipsky και ισχυρή πυρκαγιά στο Yeisk, στην περιοχή του θερμοηλεκτρικού σταθμού.

Στην περιοχή του Volgograd, drones εντοπίστηκαν στην περιοχή του εργοστασίου Lukoil-Oil Refinery.

Στο βορειοδυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας, η ρωσική ναυτική Αεροπορία χτύπησε έξι θλάσσια drones κινούμενα στην επιφάνεια του νερού.

Το μέγεθος της ζημιάς θα ξεκαθαρίσει μέσα στην ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.