ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Μεγάλες οι ουκρανικές απώλειες μέσα σε μία ημέρα: 2.280 στρατιώτες και 25 τεθωρακισμένα οχήματα

Τι αναφέρει το ρωσικό ΥΠΑΜ

Μεγάλες οι ουκρανικές απώλειες μέσα σε μία ημέρα: 2.280 στρατιώτες και 25 τεθωρακισμένα οχήματα

Τεράστιες είναι οι απώλειες για ακόμα μία ημέρα για τον ουκρανικό στρατό σύμφωνα με την καταγραφή του ρωσικού ΥΠΑΜ.

2280 στρατιώτες, 25 τεθωρακισμένα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 2 αρμάτων μάχης,  29 πυροβόλων τόσο αυτοκινούμενων όσο και ρυμουλκούμενων, ένα σύστημα εκτόξευσης αντιαεροπορικών πυραύλων IRIS-T, 40 μονάδες ειδικοποιημένα οχήματα όπως διοικητικά, 77 μη επανδρωμένα αεροσκάφη ενώ συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν έξι ρουκέτες HIMARS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.