ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Μίλησε η «φωνή των ΗΠΑ» στην ΕΕ για το σαμποτάζ των Nord Stream: «Να καθίσετε ήσυχα και να μην ασχολείστε» δήλωσε ο Ν.Τούσκ

«Να ζητήσετε συγνώμη» ανέφερε ο Πολωνός πρωθυπουργός, όσο συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την καταστροφή των αγωγών

Μίλησε η «φωνή των ΗΠΑ» στην ΕΕ για το σαμποτάζ των Nord Stream: «Να καθίσετε ήσυχα και να μην ασχολείστε» δήλωσε ο Ν.Τούσκ

Οι τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με την καταστροφή των αγωγών Nord Stream φέρνουν στο προσκήνιο τον Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος πραγματοποίησε οργισμένες δηλώσεις προς όσους ανέφεραν πιθανή ανάμειξη της Πολωνίας .

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, κάλεσε όσους υποστήριξαν την εμπλοκή της Πολωνίας, να «ζητήσουν συγγνώμη και να σιωπήσουν».

Η Πολωνία έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνών, καθώς υπήρξαν ισχυρισμοί ότι η καταστροφή δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί χωρίς τη στήριξη της Βαρσοβίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πολωνός υπουργός Ψηφιακών Υποθέσεων, Κριστόφ Γκαβκόφσκι, επίσης αρνήθηκε τις κατηγορίες, δηλώνοντας ότι πρόκειται για ισχυρισμούς «εμπνευσμένους από τη Μόσχα με στόχο την αποσταθεροποίηση του ΝΑΤΟ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.