ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Μολδαβικό «όχι» στην μεταβίβαση των MIG-29 στην Ουκρανία

Αν και είχε πολλές φορές επιχειρήσει να τα πουλήσει σε άλλους χρήστες

Μολδαβικό «όχι» στην μεταβίβαση των MIG-29 στην Ουκρανία

Τις πρώτες μέρες του πολέμου, η Ουκρανία ζήτησε από τη Μολδαβία να μεταφέρει τα MiG-29, τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά, δεν χρησιμοποιούνται. Αναφέρει το echedoros-a.gr.

Το υπουργείο Άμυνας της Μολδαβίας διαθέτει έξι μαχητικά MiG-29 που εδρεύουν σε αεροπορική βάση στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, είναι όλα σε κατάσταση λειτουργίας, αλλά τα αεροπλάνα δεν έχουν απογειωθεί εδώ και πολύ καιρό.

Το Κισινάου προσπάθησε να τα πουλήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, η δημοπρασία ήταν ανεπιτυχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, δημοσιογραφικές πηγές υποστηρίζουν ότι το Κίεβο έλαβε κατηγορηματική άρνηση από την ηγεσία της κυβέρνησης της Μολδαβίας κατόπιν αιτήματός της, εξηγώντας ότι «δεν θέλουμε να εκνευρίσουμε τη Ρωσία». Η Μολδαβία πίστευε ότι η Ρωσία θα το θεωρούσε παραβίαση της αρχής της ουδετερότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.