ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Ν.Πατρούσεφ για Ουκρανία: «Το Κίεβο εκτελεί ψυχολογικές επιχειρήσεις εναντίον της Ρωσίας με συνδρομή της Δύσης»

«Τεράστια προσπάθεια να αλλοιωθεί η ιστορία» δήλωσε ο Ρώσος προεδρικός σύμβουλος

Ν.Πατρούσεφ για Ουκρανία: «Το Κίεβο εκτελεί ψυχολογικές επιχειρήσεις εναντίον της Ρωσίας με συνδρομή της Δύσης»

Ο Ρώσος προεδρικός σύμβουλος, Νικολάι Πατρούσεφ, κατηγόρησε το καθεστώς του Κιέβου ότι καταπιέζει τους οικογενειακούς δεσμούς των Ουκρανών και στέλνει ανθρώπους στη σφαγή με εντολές από τη Δύση.

Ο Πατρούσεφ σημείωσε ότι «ο ιστορικός πληθυσμός της Ουκρανίας είναι κατά πλειονότητα Ρώσοι» υπογραμμίζοντας ότι οι άνθρωποι αυτοί μιλούν και σκέφτονται στα ρωσικά, έχοντας ανατραφεί με τη ρωσική ιστορία και λογοτεχνία.

Σε άρθρο του στο περιοδικό National Defense, ο Πατρούσεφ ανέφερε ότι οι αρχές του Κιέβου, με την υποστήριξη των δυτικών δυνάμεων, προσπαθούν να αλλοιώσουν την ιστορία, παρουσιάζοντας την Ουκρανική Επαναστατική Στρατιά (αναγνωρισμένη ως εξτρεμιστική και απαγορευμένη στη Ρωσία) ως «αντιφασιστικό κίνημα αντίστασης» στα σχολικά βιβλία.

Ο Πατρούσεφ τόνισε ότι η Δύση επινοεί «ιστορίες τρόμου» για τη Ρωσία, με σκοπό να διατηρήσει την εξουσία της με κάθε κόστος.

Επίσης, ανέφερε ότι γνωστά αμερικανικά ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια μελετούν τρόπους για την εφαρμογή ψυχολογικών επιχειρήσεων κατά της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ρωσικές ομοσπονδιακές υπηρεσίες έχουν λάβει οδηγίες να συνεχίσουν τη συστηματική εργασία για την αύξηση της ανθρωπιστικής παρουσίας της Ρωσίας στον κόσμο, αντιπαλεύοντας τη ρωσοφοβία και την ακύρωση της ρωσικής κουλτούρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.