ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Πεσκόφ: «Αυξάνεται ο αριθμός των Ουκρανών με ρεαλιστική αντίληψη των γεγονότων»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ανέφερε πως «όλο και περισσότεροι βλέπουν νηφάλια την πραγματικότητα» για τον πόλεμο

Ν.Πεσκόφ: «Αυξάνεται ο αριθμός των Ουκρανών με ρεαλιστική αντίληψη των γεγονότων»

Ο αριθμός των Ουκρανών που έχουν μια ρεαλιστική άποψη για τα τρέχοντα γεγονότα θα συνεχίσει να αυξάνεται, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Πεσκόφ σημείωσε ότι το καθεστώς του Κιέβου αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές και ότι αναμένει αύξηση των Ουκρανών που θα βλέπουν τις εξελίξεις με πιο νηφάλιο τρόπο.

«Είναι προφανές ότι το καθεστώς του Κιέβου περνάει δύσκολα. Είναι προφανές ότι, αργά ή γρήγορα, ο αριθμός των ανθρώπων που προσπαθούν να ρίξουν μια νηφάλια ματιά στα τρέχοντα γεγονότα θα αρχίσει να αυξάνεται – ίσως, όχι τόσο γρήγορα όσο εμείς αρέσει» είπε ο Πεσκόφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ρωτήθηκε γιατί το Κίεβο άρχισε να μιλά για πιθανότητα διαπραγματεύσεων με τη Μόσχα αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, σημείωσε ότι «θα ήταν ωραίο να λάβουμε εξηγήσεις από έναν επίσημο εκπρόσωπο» του Κιέβου σχετικά με αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.