ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Πεσκόφ: «Δεν πραγματοποιούμε επιθέσεις σε μη στρατιωτικούς στόχους»

Το χτύπημα προήλθε από «πτώση πυραύλου αεράμυνας»

Ν.Πεσκόφ: «Δεν πραγματοποιούμε επιθέσεις σε μη στρατιωτικούς στόχους»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, με νέες του δηλώσεις ανέφερε πως η Ρωσία δεν είχε καμία ανάμειξη ή εμπλοκή με την πυραυλική επίθεση στο νοσοκομείο Παίδων στο Κίεβο, τονίζοντας πως «δεν πραγματοποιούμε επιθέσεις σε μη στρατιωτικούς στόχους».

Αντιθέτως, επισημαίνει πως το νοσοκομείο επλήγη από ουκρανικό πύραυλο αεράμυνας.

«Εξακολουθούμε να επιμένουμε. Δεν πραγματοποιούμε επιθέσεις σε μη στρατιωτικούς στόχους. Τα χτυπήματα γίνονται σε κρίσιμες υποδομές, σε στρατιωτικούς στόχους που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σχετίζονται με το στρατιωτικό δυναμικό του καθεστώτος του Κιέβου» υποστήριξε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

Μάλιστα ο Ν.Πεσκόφ επικαλέστηκε τις σχετικές ανακοινώσεις από το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, σύμφωνα με τις οποίες «αποκλείεται με απόλυτο τρόπο ότι υπήρξαν πλήγματα σε οποιονδήποτε πολιτικό στόχο» και ότι το χτύπημα προήλθε από «πτώση πυραύλου αεράμυνας».

Η Ουκρανία κατηγορεί τη Ρωσία ότι επιτέθηκε κατά νοσοκομείου Παίδων και Μαιευτικής κλινικής στο Κίεβο στο πλαίσιο της χθεσινής μαζικής πυραυλικής της επίθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τους Ουκρανούς, από την επίθεση αυτή προκλήθηκαν ζημιές σε τουλάχιστον 100 κτήρια, με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε 41.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.