ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Ν.Πεσκόφ: «Ο Ερντογάν δεν μπορεί να είναι μεσολαβητής στη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ήταν απόλυτος

Ν.Πεσκόφ: «Ο Ερντογάν δεν μπορεί να είναι μεσολαβητής στη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας»

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ, ο εκπρόσωπος του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, τον οποίο επικαλούνται ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, δήλωσε σήμερα ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν θα μπορεί να ενεργήσει ως μεσολαβητής στη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ο εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ, όταν ρωτήθηκε από Ρώσο δημοσιογράφο της τηλεόρασης αν ο Ερντογάν θα μπορούσε να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο, απάντησε: «Όχι, δεν είναι δυνατόν».

Νωρίτερα, όπως είχε ανακοινώσει η τουρκική προεδρία, ο Ερντογάν είχε προτείνει στον Πούτιν ότι η Άγκυρα θα μπορούσε να βοηθήσει να τεθούν οι βάσεις για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και ότι είναι εφικτή μια δίκαιη ειρήνη που θα εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συζήτηση φέρεται ότι έγινε στην κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ηγετών στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης, στην Αστάνα του Καζακστάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.