ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Πεσκόφ: «Οι διαπραγματεύσεις είναι καλύτερες από πόλεμο μέχρι να πεθάνει και ο τελευταίος Ουκρανός»

«Δεν μπορούμε ακόμη να κρίνουμε εάν η συζήτηση είναι σοβαρή» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου

Ν.Πεσκόφ: «Οι διαπραγματεύσεις είναι καλύτερες από πόλεμο μέχρι να πεθάνει και ο τελευταίος Ουκρανός»

Οι δηλώσεις του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι για το ενδεχόμενο συνομιλιών με τη Μόσχα είναι καλύτερες από το να τις αρνηθεί, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Φυσικά και είναι καλύτερο από δηλώσεις ότι αποκλείονται οποιεσδήποτε επαφές με τη ρωσική πλευρά και με τον αρχηγό του ρωσικού κράτους» είπε ο εκπρόσωπος.

«Το να μιλάμε με τον έναν ή τον άλλον τόνο για διάλογο είναι πολύ καλύτερο από το να μιλάμε για την πρόθεση να πολεμήσουμε μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό» σημείωσε.

«Αλλά δεν μπορούμε ακόμη να κρίνουμε τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτά τα λόγια, για ποια συγκεκριμένα σχέδια συζητούνται και ποιες ενέργειες γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση, εάν η συζήτηση είναι σοβαρή. Εδώ θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες, εάν υπάρχουν» κατέληξε ο Πεσκόφ.

Νωρίτερα, σε συνέντευξή του στο BBC, ο Ζελένσκι είπε ότι οι συνομιλίες με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι πιθανές, παρά το διάταγμα που ισχύει στην Ουκρανία για την απαγόρευση τέτοιων συνομιλιών.

Στις 15 Ιουλίου, ο Ζελένσκι ανέφερε επίσης ότι οι Ρώσοι εκπρόσωποι θα πρέπει να συμμετάσχουν στη δεύτερη διάσκεψη για τη διευθέτηση της ουκρανικής σύγκρουσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ρωσικές αρχές έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι είναι έτοιμες να διαπραγματευτούν με την Ουκρανία για τη διευθέτηση της σύγκρουσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.