ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν κατάλαβα γιατί είναι «οργισμένοι στο Μαξίμου» με την «ανυπαρξία Χαρδαλιά» στο κάψιμο της Αττικής. Αυτοί τον έβαλαν εκεί...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ντονμπάς: Επίθεση ακριβείας πραγματοποίησε η ρωσική Αεροπορία με πύραυλο Kh-38ML (βίντεο)

Σε συνεργασία με καταύγαση λέιζερ από drone

Ντονμπάς: Επίθεση ακριβείας πραγματοποίησε η ρωσική Αεροπορία με πύραυλο Kh-38ML (βίντεο)

Σε αεροπορικό πλήγμα σε άγνωστη περιοχή στο μέτωπο του Ντονμπάς, η Ρωσία χρησιμοποίησε τον πύραυλο Kh-38ML, έναν κατευθυνόμενο πύραυλο αέρος-εδάφους με ημιενεργή καθοδήγηση με λέιζερ.

Αυτός ο πύραυλος έχει βεληνεκές περίπου 40 χιλιομέτρων και χρησιμοποιείται για την καταστροφή στόχων υψηλής αξίας με μεγάλη ακρίβεια.

Το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη επίθεση είναι πως οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν FPV drone για την καταύγαση του στόχου με λέιζερ, η οποία συνήθως πραγματοποιείται από το αεροσκάφος που εξαπολύει το κατευθυνόμενο όπλο.

Δείτε το βίντεο: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.