ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού Στρατού ζήτησε εκκένωση περιοχών της Βηρυτού σε απόσταση 500 μέτρων (φώτο-βίντεο)

Η δήλωση έρχεται λίγο μετά την έναρξη των χερσαίων επιχειρήσεων του ισραηλινού Στρατού στο νότιο Λίβανο

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού Στρατού ζήτησε εκκένωση περιοχών της Βηρυτού σε απόσταση 500 μέτρων (φώτο-βίντεο)

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού Στρατού Avichay Adraee με ανάρτησή του στο «X» το βράδυ της Δευτέρας (30/9), απηύθυνε προειδοποίηση εκκένωσης στους κατοίκους της Βηρυτού.

Συγκεκριμένα, ζήτησε να εκκενώσουν αμέσως τα κτίρια και να παραμείνουν σε απόσταση τουλάχιστον 500 μέτρων.

Η δήλωση έρχεται λίγο μετά την έναρξη των χερσαίων επιχειρήσεων του ισραηλινού Στρατού στο νότιο Λίβανο.

Ο Adraee αναφέρθηκε στα νότια προάστια της Βηρυτού και επισύναψε χάρτη με τα κτίρια που γειτνιάζουν με τις περιοχές Lailaki, Haret Hreik, Bourj El Brajneh.

Ο εκπρόσωπος είπε ότι αυτοί οι κάτοικοι βρίσκονται κοντά στις εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ και ότι ο IDF θα επιχειρήσει εναντίον τέτοιων υποδομών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.