ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Ο Ισραηλινός Στρατός ανέλαβε τον «επιχειρησιακό έλεγχο» του διαδρόμου στα σύνορα Αιγύπτου – Γάζας

«Το Ισραήλ χρειάζεται ένα σχέδιο για την επόμενη μέρα του πολέμου το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Α.Μπλίνκεν

Ο Ισραηλινός Στρατός ανέλαβε τον «επιχειρησιακό έλεγχο» του διαδρόμου στα σύνορα Αιγύπτου – Γάζας

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γαλλικό πρακτορείο, ο ισραηλινός Στρατός ισχυρίζεται ότι ανέλαβε τον «επιχειρησιακό έλεγχο» του διαδρόμου στα σύνορα Αιγύπτου-Γάζας. 

Το Ισραήλ χρειάζεται ένα σχέδιο για την επόμενη μέρα του πολέμου το συντομότερο δυνατό, δήλωσε στο μεταξύ σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, καθώς σύμφωνα με υψηλόβαθμο Ισραηλινό αξιωματούχο, οι μάχες στη Γάζα μπορεί ακόμη να διαρκέσουν έως το τέλος της χρονιάς.

“Χωρίς σχέδιο για την επόμενη ημέρα, δεν θα υπάρξει επόμενη μέρα. Αυτό χρειαζόμαστε τώρα, το συντομότερο δυνατό”, δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Μολδαβία Ο Μπλίνκεν δήλωσε επίσης ότι δεν μπορεί να επαληθεύσει εάν όπλα που προμήθευσαν οι ΗΠΑ στο Ισραήλ χρησιμοποιήθηκαν από τον στρατό στην πλέον πρόσφατη θανατηφόρα επίθεσή του στη Ράφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας δήλωσε ότι πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας για την επίθεση αυτή, ποια όπλα χρησιμοποιήθηκαν και πώς χρησιμοποιήθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.