ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Καναδάς παρέδωσε 100 οχήματα MRAP στην Ουκρανία

Οι παραδόσεις θα συνεχιστούν και με επιπλέον οχήματα

Ο Καναδάς παρέδωσε 100 οχήματα MRAP στην Ουκρανία

Η καναδική κατασκευάστρια τεθωρακισμένων οχημάτων Roshel παρέδωσε εκατοντάδες τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού MRAP  τύπου Senator στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Τα τεθωρακισμένα οχήματα παραδόθηκαν στην Ουκρανία ως μέρος του νέου πακέτου στρατιωτικής βοήθειας από την Οτάβα προς το Κίεβο και έπειτα από πρωτοβουλία «χορηγών» από την Ανατολική Ευρώπη.

«Η εταιρεία Roshel έχει παραδώσει  πάνω από 100 οχήματα, ενώ ακόμη 300 βρίσκονται στον δρόμο προς την Ουκρανία» δήλωσαν εκπρόσωποι της εταιρείας.

Το Senator είναι ένα νέας ανάπτυξης  όχημα τύπου MRAP (το πρώτο κυκλοφόρησε πίσω στο 2018), ενώ σχεδιάστηκε ειδικά για δυνάμεις επιβολής του νόμου και για συνοριακή επιτήρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.