ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Ο Ν.Μεντβέντεφ απέρριψε τις συνομιλίες για περιορισµό και µείωση των πυρηνικών όπλων – «Οι ΗΠΑ πρέπει να τρέμουν»

«Οι Αμερικανοί συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τους πάντες ως ηλίθιους» είπε ο Ν.Μεντβέντεφ

Ο Ν.Μεντβέντεφ απέρριψε τις συνομιλίες για περιορισµό και µείωση των πυρηνικών όπλων – «Οι ΗΠΑ πρέπει να τρέμουν»

Ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ είπε στις Ηνωμένες Πολιτείες «να τρέμουν» καθώς απέρριψε τις συνομιλίες για περιορισμό και μείωση των πυρηνικών όπλων. 

Τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει μείωση στον αριθμό των πυρηνικών κεφαλών και των διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων έως ότου οι ΗΠΑ αποσύρουν τη βοήθεια για την Ουκρανία.

Οι δηλώσεις που έγιναν στο Telegram επέκριναν τις ταυτόχρονες προσπάθειες της Αμερικής να εξοπλίσει την Ουκρανία και να ειρηνεύσει τη Ρωσία.

«Οι Αμερικανοί συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τους πάντες ως ηλίθιους», είπε ο Μεντβέντεφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φανταστείτε μόνο εάν η ναζιστική Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στράφηκε στην ΕΣΣΔ με μια πρόταση να συμπεριλάβει σε ξεχωριστό κομμάτι διαπραγματεύσεων το ζήτημα των περιορισμών στην παραγωγή οποιωνδήποτε όπλων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.