ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Ουκρανός ΥΠΑΜ ζήτησε από τους Ευρωβουλευτές να χαρακτηρίσουν τον Β.Πούτιν «εγκληματία πολέμου»

«Το Κρεμλίνο είναι ο Χίτλερ των ημερών μας»

Ο Ουκρανός ΥΠΑΜ ζήτησε από τους Ευρωβουλευτές να χαρακτηρίσουν τον Β.Πούτιν «εγκληματία πολέμου»

 Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Ολεξίι Ρέζνικοφ, ζήτησε από την ΕΕ να χαρακτηρίσει το Ρώσο πρόεδρο «εγκληματία πολέμου», κατά τη διάρκεια ομιλίας του, μέσω τηλεδιάσκεψης, σήμερα στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Το Κρεμλίνο είναι ο Χίτλερ των ημερών μας», είπε ο Ρέζνικοφ, καθώς περιέγραψε την «κτηνώδη βαρβαρότητα» με την οποία ο ρωσικός στρατός χτυπά αδιάκριτα αστικές περιοχές στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είναι απλώς ένας πόλεμος είναι κρατική τρομοκρατία», είπε, «ο ρωσικός στρατός συνειδητά εξολοθρεύει τον άμαχο πληθυσμό» και ζήτησε από τους ευρωβουλευτές να αναγνωρίσουν ότι ο πρόεδρος Πούτιν είναι ένας «εγκληματίας πολέμου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.