
Ο πρόεδρος του ουκρανικού κοινοβουλίου, Ρουσλάν Στέφαντσουκ απάντησε στις νέες δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ για την ανάγκη εκλογών, σημειώνοντας σε ανάρτησή του ότι η Ουκρανία «χρειάζεται σφαίρες, όχι κάλπες».
Η ανάρτηση του Στέφαντσουκ είναι λογοπαίγνιο στα αγγλικά (σ.σ. bullets οι σφαίρες, ballots οι κάλπες) και δείχνει ότι όσοι στηρίζουν τον Β.Ζελένσκσι είναι έτοιμοι να κρατήσουν την εξουσία με κάθε μέσο.
Στην ανάρτησή του στο Χ, ο πρόεδρος του ουκρανικού κοινοβουλίου σημείωσε ότι ο Βολοντίμιρ Ζελένκσκι «εκλέχθηκε σε δημοκρατικές εκλογές» και ότι «ηγείται της μάχης για την ελευθερία».
Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Ρωσία ποτέ δεν ήθελε την ειρήνη και ζήτησε κι άλλα όπλα και κυρώσεις εναντίον της Μόσχας από τη Δύση.
Η ανάρτηση στο Χ:
❗ Ukraine needs bullets, not ballots.
📌 President of Ukraine Volodymyr Zelenskyy was elected in democratic elections. Today, he is leading the fight for freedom, independence and the lives of Ukrainians.
📌 Elections in Ukraine will take place. And they will be held…
— Ruslan Stefanchuk (@r_stefanchuk) February 19, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.