ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Ο ρωσικός στρατός ανατίναξε ουκρανικό κέντρο ελέγχου στο Λβίβ (βίντεο)

Η ρωσική στρατηγική της συνεχούς πίεσης στις εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας της Ουκρανίας φαίνεται πως συνεχίζεται προς τις δυτικές περιοχές της Ουκρανίας

Ο ρωσικός στρατός ανατίναξε ουκρανικό κέντρο ελέγχου στο Λβίβ (βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανατίναξε ουκρανικό κέντρο ελέγχου στο Λβίβ.

Η ρωσική στρατηγική της συνεχούς πίεσης στις εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας της Ουκρανίας, η οποία ήδη έχει προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα στο καθεστώς το Κιέβου, φαίνεται πως συνεχίζεται προς τις δυτικές περιοχές της Ουκρανίας.

Σε πόλεις όπως το Λβιβ, οι ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις ήταν μέχρι στιγμής αρκετά πιο σπάνιες, καθώς η ρωσική Αεροπορία είχε επικεντρωθεί στις αποστολές υποστήριξης των μετώπων στο Ντονμπάς και τη Ζαπορίζια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει πλέον επαρκής δυνατότητα για τους Ρώσους να επεκτείνουν τα πλήγματά τους στις δυτικές περιοχές του ουκρανικού εδάφους, τόσο σε αεροσκάφη, όσο και πυραύλους πλεύσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.