ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ επιβεβαίωσε την εξάλειψη του Γ.Σινουάρ: «Εξοντώθηκε από στρατιώτες των IDF»

Ο πρώτος Ισραηλινός αξιωματούχος που ανακοίνωσε επίσημα την εξουδετέρωση του αρχηγού της Χαμάς

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ επιβεβαίωσε την εξάλειψη του Γ.Σινουάρ: «Εξοντώθηκε από στρατιώτες των IDF»

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ισραέλ Κατζ, επιβεβαίωσε επίσημα πως ο Γιαχία Σινουάρ εξοντώθηκε από πυρά στρατιωτών των IDF.

Σε μήνυμά του προς ομολόγους του σε όλο τον κόσμο, ο Ι.Κατζ έγινε ο πρώτος Ισραηλινός αξιωματούχος που ανακοίνωσε επίσημα την εξουδετέρωση του αρχηγού της Χαμάς.

«Ο μαζικός δολοφόνος Γιαχία Σινουάρ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη σφαγή και τις φρικαλεότητες της 7ης Οκτωβρίου, σκοτώθηκε σήμερα από στρατιώτες των IDF», αναφέρει ο Ισραηλινός υπουργός, σύμφωνα με το γραφείο του.

«Αυτό είναι ένα μεγάλο στρατιωτικό και ηθικό επίτευγμα για το Ισραήλ και μια νίκη για ολόκληρο τον ελεύθερο κόσμο ενάντια στον κακό άξονα του ριζοσπαστικού Ισλάμ με επικεφαλής το Ιράν», συνεχίζει.

Ο Ι.Κατζ προσθέτει ότι η δολοφονία του Σινουάρ «δημιουργεί μια δυνατότητα» για την άμεση απελευθέρωση των ομήρων και για τη δημιουργία μιας Γάζας χωρίς τον έλεγχο της Χαμάς και του Ιράν.

«Το Ισραήλ χρειάζεται την υποστήριξη και τη βοήθειά σας τώρα περισσότερο από ποτέ για να προωθήσουμε από κοινού αυτούς τους σημαντικούς στόχους», καταλήγει ο Ι.Κατζ στη δήλωσή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, φωτογραφία που διαδόθηκε στο ίντερνετ, δείχνει στρατιώτες των IDF να μεταφέρουν σορό, που πιστεύεται ότι είναι ο ηγέτης της Χαμάς, από το κτίριο στο οποίο σκοτώθηκε στην πόλη Ράφα της νότιας Γάζας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.