ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οδησσός: Ο ΥΠΑΜ του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε νέο πακέτο αμυντικής βοήθειας για την Ουκρανία

Ούτε 48 ώρες από το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης

Οδησσός: Ο ΥΠΑΜ του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε νέο πακέτο αμυντικής βοήθειας για την Ουκρανία

Ο νέος υπουργός Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, Τζον Χήλι, μόλις δύο ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, επισκέφθηκε την Οδησσό και ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο αμυντικής βοήθειας για την Ουκρανία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Χήλι συνάντησε τον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ανακοίνωσε την παροχή επιπλέον πυροβόλων, 250.000 βλημάτων πυροβολικού και σχεδόν 100 πυραύλων ακριβείας Brimstone​.

Ο Χήλι τόνισε ότι η δέσμευση του Ηνωμένου Βασιλείου να στηρίξει την Ουκρανία παραμένει αμετάβλητη, αναφέροντας: «Η δέσμευσή μας να σταθούμε δίπλα στον ουκρανικό λαό είναι απόλυτη, όπως και η αποφασιστικότητά μας να αντιμετωπίσουμε την ρωσική επιθετικότητα και να επιδιώξουμε την απόδοση ευθυνών στον Πούτιν για τα εγκλήματα πολέμου του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, ο Χήλι έδωσε εντολή στους Βρετανούς αξιωματούχους να επιταχύνουν την παράδοση ενός προηγούμενου αμυντικού πακέτου αξίας 500 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί εντός των επόμενων 100 ημερών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.