ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Οδησσός: Ρωσικός Iskander καταστρέφει ουκρανικό S-300 (βίντεο)

Καταστράφηκε ο σταθμός ελέγχου μάχης της συστοιχίας

Οδησσός: Ρωσικός Iskander καταστρέφει ουκρανικό S-300 (βίντεο)

Ρωσικό σύστημα  Iskander έπληξε τη θέση ενός ουκρανικού συστήματος S-300 SAM κοντά στο χωριό Βελικοντολίνσκογιε, στην περιοχή της Οδησσού.

Ως αποτέλεσμα, το ραντάρ έρευνας και καθοδήγησης 30H6 και ο σταθμός ελέγχου μάχης καταστράφηκαν. 

Το S-300 είναι ένα σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας που χρησιμοποιείται τόσο από τη Ρωσία όσο και από την Ουκρανία για την προστασία από αεροπορικές επιθέσεις και βαλλιστικούς πυραύλους.

Είναι ικανό να εντοπίζει και να καταστρέφει πολλαπλούς στόχους σε μεγάλες αποστάσεις.

Tο Iskander είναι ένα σύγχρονο τακτικό βαλλιστικό σύστημα πυραύλων μικρού βεληνεκούς που χρησιμοποιείται από τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις για την εκτέλεση ακριβών πλήγματων κατά στόχων υψηλής αξίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαθέτει την ικανότητα να φέρει διάφορες κεφαλές και μπορεί να εκτοξεύεται από κινητές πλατφόρμες, προσφέροντας ευελιξία και ταχύτητα στην ανάπτυξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.