ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι Ουκρανοί αποχαιρετούν το Ντονμπάς: Μετά από 2,5 χρόνια πολέμου οι Ρώσοι προελαύνουν λόγω… Κούρσκ!

Το 80% των Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ έχει καταληφθεί από τους Ρώσους

Οι Ουκρανοί αποχαιρετούν το Ντονμπάς: Μετά από 2,5 χρόνια πολέμου οι Ρώσοι προελαύνουν λόγω… Κούρσκ!

Χωρίς να συναντούν σοβαρή αντίσταση λόγω έλλειψης προσωπικού και πυρομαχικών των Ουκρανών (και τα δύο «απορροφώνται» από το Κούρσκ) οι ρωσικές δυνάμεις μετά από 2,5 χρόνια πολέμου προελαύνουν μεταξύ Αβντίιβκα και Ποκρόβσκ, έχουν καταλάβει επτά κύριες οχυρωμένες τοποθεσίες των ουκρανικών δυνάμεων και άλλες τέσσερις είναι στα πρόθυρα άλωσης.

Το ίδιο ισχύει και για το Τορέτσκ η Ρωσία κάνει συνεχώς πρόοδο με τις δυνάμεις να έχουν εισέρχονται από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις στην πόλη!

Νοτιότερα ο ρωσικός Στρατός προωθείται και ελέγχει την Κωνσταντινίβκα ενώ ελέγχουν πλέον τα υψώματα επί του κεντρικού δρόμου που περνά από το Βούλενταρ.

Ύστερα από μήνες επίμονης άμυνας των Ουκρανών στην Σκινκίβκα η Ρωσία έχει τον πλήρη έλεγχο και αυτής της πόλης, καθώς κάμφθηκε λόγω έλλειψης εφεδρειών η ουκρανική αντίσταση και σε αυτή την κωμόπολη.

Στην κωμόπολη Πιστσάνε που καταλήφθηκε από τους Ρώσους πεζοναύτες μεταφέρθηκαν ακόμα δύο Τάγματα και πλέον προωθούνται για να αποκτήσουν τον έλεγχο και της Στελμακίβκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά το Κούρσκ φαίνεται ότι θα αποτελέσει την «λυδία λίθο» για να ξεκολλήσει το ουκρανικό μέτωπο: Το 80% της περιφέρειας του Ντονμπάς, δηλαδή του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ είναι σε ρωσικά χέρια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.