ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι Ουκρανοί κατέρριψαν ρωσικό Su-25 στην περιφέρεια του Ντονέτσκ (βίντεο)

Η κατάρριψη έγινε κοντά στο Ποκρόβσκ

Οι Ουκρανοί κατέρριψαν ρωσικό Su-25 στην περιφέρεια του Ντονέτσκ (βίντεο)

Οι Ουκρανοί κατέρριψαν ένα ρωσικό μαχητικό Su-25 κοντά στο Ποκρόβσκ, στην περιφέρεια του Ντονέτσκ.

Οι αντιαεροπορικές μονάδες κατέρριψαν το αεροσκάφος καθώς προσπαθούσε να πυροβολήσει κατά των ουκρανικών θέσεων, ανέφερε η ανακοίνωση.

Βίντεο που κοινοποιήθηκε από την ομάδα δυνάμεων Χορτυτσιά στις 23 Ιουλίου, δείχνει έναν αντιαεροπορικό πύραυλο που φέρεται να χτυπά ένα ρωσικό επιθετικό αεροσκάφος Su-25.

Το σοβιετικής σχεδίασης Su-25 , με το παρατσούκλι “Frogfoot” από το ΝΑΤΟ, είναι ένα βαριά θωρακισμένο αεροσκάφος επίθεσης εδάφους. Έχει δει εκτεταμένη χρήση και από τις δύο πλευρές στον πόλεμο πλήρους κλίμακας της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας.

Τέσσερις ημέρες νωρίτερα, η ομάδα δυνάμεων της Χορτυτσιά δήλωσε ότι κατέρριψε ένα άλλο ρωσικό αεροσκάφος Su-25 κοντά στο Ποκρόβσκ.

Το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δήλωσε νωρίτερα στις 23 Ιουλίου ότι η Ρωσία έχει χάσει 362 αεροπλάνα από την έναρξη του πολέμου πλήρους κλίμακας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περιοχή κοντά στο Ποκρόβσκ, μια πόλη λιγότερο από 50 χιλιόμετρα (περίπου 30 μίλια) βορειοδυτικά του κατεχόμενου Ντόνετσκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.