ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι ρωσικές ειρηνευτικές δυνάμεις εκκένωσαν περισσότερους από 2.000 αμάχους στο Καραμπάχ

Περισσότεροι από 1.000 από τους εκτοπισμένους είναι παιδιά

Οι ρωσικές ειρηνευτικές δυνάμεις εκκένωσαν περισσότερους από 2.000 αμάχους στο Καραμπάχ

Οι Ρώσοι ειρηνευτικές δυνάμεις εκκένωσαν περισσότερους από 2.000 αμάχους, μεταξύ των οποίων 1.049 παιδιά, από τις πιο επικίνδυνες περιοχές του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όπως ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σε όλους τους πολίτες που έχουν εκκενωθεί παρέχεται προσωρινή διαμονή και ζεστά γεύματα. Οι ειρηνευτικές δυνάμεις παρέχουν επίσης ιατρική βοήθεια στα θύματα. Οι τραυματίες επικουρούνται από ειδικούς ιατρούς της ιατρικής μονάδας ειδικού σκοπού. 

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας πρόσθεσε ότι οι Ρώσοι συνεχίζουν να εκτελούν εργασίες στο έδαφος του Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Παρακολουθούν την κατάσταση όλο το εικοσιτετράωρο και ελέγχουν την τήρηση της εκεχειρίας σε 30 παρατηρητήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ρωσικό τμήμα άμυνας αναφέρει ότι από τις 12.00 χθες, το ειρηνευτικό σώμα έχει καταγράψει πολυάριθμα γεγονότα παραβιάσεων της εκεχειρίας από την πλευρά του Αζερμπαϊτζάν, τα οποία παρατηρούνται σε ολόκληρη τη γραμμή επαφής. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.