ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Οι Ρώσοι διέσπασαν την ουκρανική αμυντική διάταξη και στο βόρειο Τσάσιβ Γιαρ!

Πιέζουν τις ουκρανικές δυνάμεις προς το κέντρο της πόλης από βόρεια, ανατολικά και νότια!

Οι Ρώσοι διέσπασαν την ουκρανική αμυντική διάταξη και στο βόρειο Τσάσιβ Γιαρ!

Oι Ρώσοι διέσπασαν τις ουκρανικές αμυντικές γραμμές στο βόρειο τομέα του Τσάσιβ Γιαρ, στην συνοικία Καλινίνα καταφέρνοντας να περάσουν σημαντικές δυνάμεις στην απέναντι όχθη του Σεβέρσκι Ντόνετς.

Αυτή την στιγμή οι Ρώσοι έχουν καταφέρει να διεισδύσουν στις ανατολικές, στις νότιες και τώρα στις βόρειες γειτονιές του Τσάσιβ Γιαρ και πιέζουν τους Ουκρανούς προς το κέντρο της πόλης.

Η μόνη δίοδος διαφυγής των Ουκρανών βρίσκεται στα δυτικά της πόλης.

Το Κίεβο έχει δώσει εντολή για μάχη μέχρι τέλους αλλά η μοίρα της πόλης δείχνει προδιαγεγραμμένη εδώ και καιρό.

Οι δυνάμεις των Ρώσων πραγματοποίησαν μία παράλληλη προώθηση και προς το Σεβέρσκ, κατά μήκος των σιδηοδρομικών γραμμών, πλησιάζοντας κι άλλο στην πόλη η οποία θα είναι ο αμέσως επόμενος στόχος τους.

Το Σεβέρσκ έχει ήδη περικυκλωθεί από τρεις κατευθύνσεις και αποτελεί την μόνη ουκρανική «εσοχή» στο βόρειο Ντόνμπας.

Η εξάλειψή του θεωρείται απαραίτητη από τους Ρώσους ώστε ανενόχλητοι να προελάσουν προς τις δίδυμες πόλεις Σλαβιάσνκ-Κραματόρσκ.

Ήδη η κατάληψη του Τσάσιβ Γιαρ θα τους εξασφαλίσει τον απρόσκοπτο ανεφοδιασμό τους και την διακοπή του ουκρανικού ανεφοδιασμού από το νότιο Ντόνμπας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.