ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι Ρώσοι κατέλαβαν το Στουπότσκι στην είσοδο του Τσάσιβ Γιαρ – Σφοδροί αεροπορικοί βομβαρδισμοί σε Αντίιβκα και Ούγκλενταρ (βίντεο)

Μάχες στα δάση της Κρεμίνα (βίντεο)

Οι Ρώσοι κατέλαβαν το Στουπότσκι στην είσοδο του Τσάσιβ Γιαρ – Σφοδροί αεροπορικοί βομβαρδισμοί σε Αντίιβκα και Ούγκλενταρ (βίντεο)

Oι Ρώσοι κατέλαβαν το χωριό Στουπότσκι στην «πύλη» του Τσάσιβ Γιαρ και ελέγχουν τον αυτοκινητόδρομο 504.

Την ίδια στιγμή η Wagner συνεχίζει τις εκκαθαρίσεις στην τελευταία συνοικία του Μπάκχμουτ όπου και βρίσκονται οι τελευταίοι Ουκρανοί: Στην συνοικία Σάμολετ και συγκεκριμένα στην οδό Γιουμπιλεϊνάγια.

Ο περιβόητος «δρόμος του θανάτου» που ενώνει το Τσάσιβ Γιαρ με το Μπάκχμουτ «γεμίζει» καθημερινά με νέα κατεστραμμένα ουκρανικά οχήματα καθώς οι Ουκρανοί προσπαθούν να στείλουν ενισχύσεις στα περίχωρα του Μπάκχμουτ.

https://twitter.com/skadefron/status/1655928743146450947

Στο μέτωπο της Αβντίιβκα η ρωσική Αεροπορία έκανε την εμφάνισή της και βομβάρδισε όλη τη νύχτα τις θέσεις των Ουκρανών.

Είναι πολύ πιθανό ότι ετοιμάζεται ρωσική επίθεση στην πόλη δυτικά του Ντονέτσκ.

Σφοδρούς βομβαρδισμούς εξαπέλυσε η ρωσική Αεροπορία και στο Ούγκλενταρ όπου οι Ουκρανοί έχουν συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό δυνάμεων.

Το Ούγκλενταρ θεωρείται ένα πολύ πιθανό σημείο έναρξης της ουκρανικής αντεπίθεσης προς την θάλασσα του Αζόφ.

Στο μέτωπο της Κρεμίνα ξεκίνησαν εκ νέου σφοδρές μάχες στα δάση. Οι Ουκρανοί φέρεται να πραγματοποιούν επιθετικές αναγνωρίσεις για να δουν σε ποιο μέτωπο οι Ρώσοι έχουν αδύναμες άμυνες για να επιτεθούν όταν (κάποτε) ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/200_zoka/status/1656020060434046988

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.