ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν ουκρανικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου που είχε δημιουργήσει μείζονα πρόβλημα στις επικοινωνίες τους

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο «Χ»

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν ουκρανικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου που είχε δημιουργήσει μείζονα πρόβλημα στις επικοινωνίες τους

Οι Ρώσοι προχώρησαν στην ολική καταστροφή ενός ουκρανικού συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου που είχε δημιουργήσει μείζονα πρόβλημα στις επικοινωνίες τους.

Δείτε βίντεο:

ΥΠΑΜ Ρωσίας: «Καταρρίψαμε 14 drones και 4 τακτικούς βαλλιστικούς πυραύλους Tochka-U πάνω από το Κουρσκ»

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής (11/8) πως η αντιαεροπορική άμυνα της χώρας κατέρριψε 14 drones που είχαν εκτοξευτεί από την Ουκρανία, αλλά και 4 τακτικούς βαλλιστικούς πυραύλους Tochka-U πάνω από την περιοχή Κουρσκ.

Στην περιοχή Βορόνεζ καταρρίφθηκαν 16 drones, σε απόσταση αρκετών εκατοντάδων χιλιομέτρων νοτίως της Μόσχας, ενώ 3 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα καταρρίφθηκαν πάνω από τη συνοριακή περιοχή του Μπιέλγκοροντ, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, 1 μη επανδρωμένο εναέριο όχημα καταρρίφθηκε πάνω από την περιοχή του Μπριάνσκ, αλλά κι ακόμη 1 drone καταρρίφθηκε πάνω από την περιοχή Ορλόφ, ανέφερε μία ανάρτηση του υπουργείου στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.