ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Οι Βορειοκορεάτες έφτασαν στην Ουκρανία και κατέλαβαν τα πρώτα εδάφη μαζί με τα ρωσικά στρατεύματα (upd)

Ένα Τάγμα Βορειοκορεατών «έκανε την διαφορά» σε μάχη στα προάστια του Ποκρόβσκ

Οι Βορειοκορεάτες έφτασαν στην Ουκρανία και κατέλαβαν τα πρώτα εδάφη μαζί με τα ρωσικά στρατεύματα (upd)

(Aνανέωση – Αρχικό κείμενο 17.43): Τα βορειοκορεατικά στρατεύματα ρίχθηκαν στην μάχη πολύ συντομότερα απ’ότι περίμεναν στην Δύση και βέβαια στο Κίεβο: Ήδη κατήγαγαν τις πρώτες τους επιτυχίες στο μέτωπο του Ποκρόβσκ, καταλαμβάνοντας μαζί με τα ρωσικά στρατεύματα το χωριό Τσουκουρίνο στα προάστια της πόλης που αποτελεί το τελευταίο οχυρό της Ουκρανίας στο Ντονέτσκ!

Ήδη η βορειοκορεατική σημαία κυματίζει μαζί με την ρωσική στην καταληφθείσα περιοχή! Υπολογίζεται ότι στις μάχες ενεπλάκη ένα Τάγμα Βορειοκορεατών, οι οποίοι αποτέλεσαν και το «κλειδί» για την διάσπαση της ουκρανικής άμυνας.

Έχουν αφιχθεί στο πεδίο της μάχης πριν από δύο εβδομάδες και τα βίντεο με τις φωτό από την εκπαίδευσή τους στα ρωσικά στρατόπεδα της ανατολικής Σιβηρίας είναι πολύ προγενέστερα.

Ηδη 12.000 στρατιώτες της Βόρειας Κορέας έχουν περάσει στο ρωσικό έδαφος και Οουπουργός Άμυνας της Νότιας Κορέας ανέφερε ότι η Βόρεια Κορέα πιθανότατα θα στείλει ακόμα περισσότερα στρατεύματα για να στηρίξουν τη Ρωσία, στο πεδίο της μάχης. (η συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας αναφέρει την αποστολή 40.000 Βορειοκορεατών στο πλευρό των ρωσικών στρατευμάτων).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια περίοδο, «μισθοφόροι από 85 (!) χώρες πολεμούν στο πλευρό του Κιέβου», σημειώνουν Ρώσοι αξιωματούχοι καταγγέλλοντας τη Δύση, η οποία τους στρατολογεί και έχει αναλάβει την οικονομική κάλυψή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.