ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οκτώ Ρωσοϊσραηλινοί κρατούμενοι στην Γάζα θα απελευθερωθούν συμφώνησαν Ρωσία και Χαμάς

Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες

Οκτώ Ρωσοϊσραηλινοί κρατούμενοι στην Γάζα θα απελευθερωθούν συμφώνησαν Ρωσία και Χαμάς

H Χαμάς συμφώνησε με τη Μόσχα, για την παράδοση απελευθέρωση οκτώ κρατουμένων με διπλή υπηκοότητα, ισραηλινή και ρωσική.

«Από τη ρωσική πλευρά, μέσω του υπουργείου Εξωτερικών, λάβαμε έναν κατάλογο πολιτών που έχουν διπλή υπηκοότητα», δήλωσε ο αρχηγός της Χαμάς.

«Ψάχνουμε για αυτούς τους ανθρώπους… Είναι δύσκολο, αλλά ψάχνουμε. Και όταν τους βρούμε, θα τους αφήσουμε να φύγουν. Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τη λίστα και θα την επεξεργαστούμε προσεκτικά, επειδή θεωρούμε τη Ρωσία στενό φίλο» συμπλήρωσε.

«Θα τους απελευθερώσουμε μόλις υπάρξουν οι προϋποθέσεις», δήλωσε το ανώτατο στέλεχος της Χαμάς αναφερόμενο στους Ρωσοϊσραηλινούς αιχμαλώτους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Μιχαήλ Μπογκντάνοφ επιβεβαίωσε, από την πλευρά του, ότι η Χαμάς παρέδωσε έναν κατάλογο με οκτώ ονόματα και βάσει αυτού θα κινηθούν για την απελευθέρωσή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.