ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μιλάνε», λέει. Και;

Ουκρανία: Έφτασαν τα πρώτα τεθωρακισμένα K-4386 Typhoon στο μέτωπο (βίντεο)

Οι «δολοφόνοι των Bradley» όπως έχουν χαρακτηριστεί θα ενισχύσουν τις δυνάμεις των Ρώσων αλεξιπτωτιστών

Ουκρανία: Έφτασαν τα πρώτα τεθωρακισμένα K-4386 Typhoon στο μέτωπο (βίντεο)

Οι ρωσικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών (VDV) ενισχύθηκαν με την άφιξη μιας νέας παρτίδας θωρακισμένων οχημάτων μάχης πεζικού K-4386 Typhoon.

Τα οχήματα αυτά προορίζονται για την υποστήριξη των μονάδων αλεξιπτωτιστών σε κρίσιμα μέτωπα, όπως οι περιοχές Σεβέρσκι και Ορεχόβσκι, προσφέροντας αυξημένη ισχύ πυρός στα τμήματα εφόδου.

Το K-4386 διαφέρει από το τυπικό τεθωρακισμένο όχημα K-53949 Typhoon-K καθώς είναι εξοπλισμένο με αυτόματο κανόνι 30mm 2A42 και πολυβόλο 7.62mm PKT, καθώς και συστήματα καθοδήγησης GPD.

Το αυτόματο κανόνι 30 mm 2A42 μπορεί να διατρήσει τις πλευρικές θωρακίσεις των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης πεζικού M2A2 ODS-SA «Bradley», CV90 και 1A3 «Marder» σε αποστάσεις μέχρι 1500 μέτρα, χρησιμοποιώντας τα διατρητικά πυρομαχικά «Kerner» 3UBR8.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.