ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ουκρανία: FPV σε ρόλο «έξυπνης νάρκης» σκοτώνει Ρώσο στρατιώτη μόλις βγαίνει από την οχυρωμένη θέση του (βίντεο)

Οι χειριστές του drone περίμεναν πρώτα να βρεθεί ακάλυπτος πριν το ενεργοποιήσουν

Ουκρανία: FPV σε ρόλο «έξυπνης νάρκης» σκοτώνει Ρώσο στρατιώτη μόλις βγαίνει από την οχυρωμένη θέση του (βίντεο)

Ένας Ρώσος στρατιώτης, που πίστευε ότι ήταν κρυμμένος από τα ουκρανικά drones, βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα FPV drone που τον περίμενε κρυμμένο δίπλα στην είσοδο του καταφυγίου του.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο με το drone να παρακολουθεί υπομονετικά μέχρι να εμφανιστεί ο στρατιώτης. 

Με το που ξεπροβάλει το κεφάλι του στρατιώτη, το drone αμέσως διακόπτει την καταγραφή του βίντεου, σηματοδοτώντας την έκρηξη του οπλισμού του και το θάνατο, κατά πάσα πιθανότητα, του Ρώσου.

Δείτε το βίντεο: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.