ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ουκρανία: Κατεδαφίζει φράγματα στα δυτικά σύνορα για να εμποδίζει πολίτες να διαφύγουν

Ακόμα πιο δύσκολη θα γίνει η διέλευση για όσους θέλουν να φύγουν από τη χώρα

Ουκρανία: Κατεδαφίζει φράγματα στα δυτικά σύνορα για να εμποδίζει πολίτες να διαφύγουν

Οι αρχές της Υπερκαρπαθίας στην Ουκρανία έχουν αποφασίσει να κατεδαφίσουν τρία φράγματα στα ανώτερα ρεύματα του ποταμού Τίσα.

Η κίνηση έχει ερμηνευθεί ως μέτρο για να περιοριστεί η φυγή Ουκρανών πολιτών μέσω του ποταμού λόγω άρνησης για την επιστράτευση.

Οι ουκρανικές αρχές ισχυρίζονται ότι η κατεδάφιση των φραγμάτων είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση της φυσικής ροής του ποταμού και την «πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων που θα μπορούσαν να απειλήσουν την υποδομή και τις κοινότητες» κατά μήκος του ποταμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.