ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ουκρανία: Κυβερνοεπίθεση σε ρωσικές τράπεζες και υποδομές επικοινωνιών

Ουκρανοί χάκερς της HUR έπληξαν ρωσικές χρηματοοικονομικές και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες

Ουκρανία: Κυβερνοεπίθεση σε ρωσικές τράπεζες και υποδομές επικοινωνιών

Η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών της Ουκρανίας (HUR) προχώρησε σε εκτεταμένη κυβερνοεπίθεση κατά ρωσικών τραπεζών, παρόχων κινητής τηλεφωνίας και άλλων υπηρεσιών, προκαλώντας σημαντικές διακοπές λειτουργίας.

Οι κυβερνοεπιθέσεις από τους ειδικούς του HUR συνεχίζουν να προκαλούν σοβαρές διαταραχές σε τραπεζικές και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στη Ρωσία για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, σύμφωνα με πηγές από την ουκρανική υπηρεσία.

Αρκετά μεγάλα χρηματοοικονομικά ιδρύματα όπως η Alfa Bank, η Sberbank, η Raiffeisen Bank, η VTB και η Gazprombank αντιμετωπίζουν διακοπές λειτουργίας λόγω των επιθέσεων.

Οι επιθέσεις έχουν επηρεάσει επίσης κοινωνικά δίκτυα, συστήματα πληρωμών σε δημόσια μέσα μεταφοράς και αεροπορικές εταιρείες.

Ρώσοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι πρόκειται για επιθέσεις DDoS (distributed denial of service) που έχουν προγραμματιστεί από το εξωτερικό​ μέσω κρυφού δικτύου.

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες των χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων σε όλη τη Ρωσία είτε δεν λειτουργούν καθόλου είτε λειτουργούν με σφάλματα και αστάθεια για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάσταση επιδεινώνεται από την αστάθεια των παρόχων διαδικτύου, οι οποίοι επίσης βρίσκονται υπό επίθεση από τους Ουκρανούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.