ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ουκρανία: «Πλήξαμε το ρωσικό πλοίο “Aleksandr Obukhov” του στόλου Βαλτικής Θάλασσας» (βίντεο)

Η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο μηχανοστάσιο του ρωσικού ναρκοθηρευτικού πλοίου

Ουκρανία: «Πλήξαμε το ρωσικό πλοίο “Aleksandr Obukhov” του στόλου Βαλτικής Θάλασσας» (βίντεο)

Η Ουκρανία ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα (7/10) ότι έπληξε το ρωσικό ναρκοθηρευτικό πλοίο «Aleksandr Obukhov» στη Βαλτική Θάλασσα.

Συγκεκριμένα, οι Ουκρανοί αναφέρουν ότι το ρωσικό πολεμικό πλοίο έπαθε «σοβαρή ζημιά μετά τη διαρροή νερού στον κινητήρα λόγω τρύπας που εμφανίστηκε μυστηριωδώς σε έναν αγωγό αερίου».

Ειδικότερα, η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο μηχανοστάσιο του ρωσικού ναρκοθηρευτικού πλοίου «Aleksandr Obukhov», αλλά δεν διευκρίνισε την ημερομηνία που έγινε η συγκεκριμένη επιχείρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, οι Ουκρανοί πράκτορες δημοσίευσαν πλάνα από την ζημιά που προκλήθηκε στο πλοίο, τονίζοντας ότι γίνονται σημαντικές επισκευές μετά το περιστατικό, προκειμένου να τεθεί το ρωσικό ναρκοθηρευτικό ξανά σε επιχειρησιακή λειτουργία, μια διαδικασία που αναμένεται να κοστίζει πάρα πολλά χρήματα και απαιτεί πολύ χρόνο για να ολοκληρωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.