ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Ουκρανία: Ρωσικό περιφερόμενο πυρομαχικό Lancet καταστρέφει ουκρανικό ραντάρ P18 (βίντεο)

Τεχνολογία με αισθητήρες αντι-ραντάρ φαίνεται πως έχουν ενσωματώσει οι Ρώσοι στα Lancet

Ουκρανία: Ρωσικό περιφερόμενο πυρομαχικό Lancet καταστρέφει ουκρανικό ραντάρ P18 (βίντεο)

Ρωσικό drone Lancet κατάφερε να χτυπήσει και να καταστρέψει το ραντάρ P18 της ουκρανικής αεράμυνας κοντά στην περιοχή Stara Bohdanivka.

Το περιστατικό αυτό αποτελεί μέρος της μεγάλης εκστρατείας καταστολής αεράμυνας που μεθοδικά πραγματοποιεί η Μόσχα το τελευταίο διάστημα.

Το ραντάρ P18, γνωστό και ως «Spoon Rest D» είναι ένα κινητό ραντάρ αεράμυνας και επιτήρησης που λειτουργεί στην μπάντα VHF.

Χρησιμοποιείται για την ανίχνευση και την παρακολούθηση αεροσκαφών σε μεγάλες αποστάσεις, παρέχοντας κρίσιμες πληροφορίες για την αεράμυνα.

Το σύστημα αυτό μπορεί να ανιχνεύσει στόχους σε αποστάσεις μέχρι 250 χιλιόμετρα και ύψη μέχρι 35 χιλιομέτρων, καθιστώντας το ζωτικής σημασίας για την ανίχνευση εχθρικών αεροσκαφών και πυραύλων.

Δείτε το βίντεο: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.