ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Ουκρανία: To ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την κατάληψη του χωριού Λεβάτνε

Ο έλεγχος του χωριού εναλλάσσεται μεταξύ των δύο πλευρών από την αρχή του πολέμου

Ουκρανία: To ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την κατάληψη του χωριού Λεβάτνε

Σε ανακοίνωσή του, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έκανε γνωστό σήμερα πως οι δυνάμεις του κατέλαβαν το χωριό Λεβάντνε, στη νοτιοανατολική Ουκρανία.

Ο έλεγχος του Λεβάτνε εναλλάσσεται μεταξύ των δύο πλευρών από την αρχή του πολέμου.

Οι ρωσικές δυνάμεις «απελευθέρωσαν την κοινότητα Λεβάντνε στην περιφέρεια της Ζαπορίζια και κατέλαβαν πιο ευνοϊκές θέσεις», σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Το Λεβάντνε είναι ένας μικρός οικισμός στην ουκρανική περιφέρεια της Ζαπορίζια, νοτιοδυτικά της περιφέρειας Ντονέτσκ όπου η Ρωσία έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος των πρόσφατων επιχειρήσεων της επίθεσής της.

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να διασταυρώσει ανεξάρτητα τις αναφορές από το πεδίο μάχης, οι οποίες, αν ισχύουν, σηματοδοτούν την τρίτη φορά που η κοινότητα αυτή αλλάζει χέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρωσία κατέλαβε το Λεβάντνε στην αρχή του πολέμου και η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι το ανακατέλαβε τον Ιούνιο του 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.