ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Ουκρανία: Υπό εσωτερική έρευνα ο Ουκρανός στρατηγός που είχε αναλάβει την άμυνα στο Χάρκοβο

Το Κίεβο ψάχνει «αποδιοπομπαίους τράγους» για την αποτυχία της αμυντικής του προσπάθειας

Ουκρανία: Υπό εσωτερική έρευνα ο Ουκρανός στρατηγός που είχε αναλάβει την άμυνα στο Χάρκοβο

Η Κρατική Υπηρεσία Ερευνών της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι θα διερευνήσει τον υποστράτηγο Γιούρι Σοντόλ, λόγω της αναποτελεσματικής διοίκησής του κατά τη διάρκεια της ρωσικής επίθεσης στην περιοχή του Χάρκοβο. 

Ο Σοντόλ, ως διοικητής των Κοινών Δυνάμεων και της ομάδας δυνάμεων Χορτύτσια, κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας και ανικανότητα, που οδήγησαν σε απώλειες εδαφών και προσωπικού.

Η καταγγελία έγινε από τον αντισυνταγματάρχη Μπογκντάν Κροτέβιτς, έναν από τους διοικητές της Ταξιαρχίας Αζόφ.

Ο Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι αντικατέστησε τον Σοντόλ με τον ταξίαρχο Αντρίι Γκνάτοβ στις 24 Ιουνίου.

Η Κρατική Υπηρεσία Ερευνών έχει προσθέσει την καταγγελία του Κροτέβιτς στην ποινική υπόθεση για τις συνθήκες της ρωσικής προώθησης στην περιοχή του Χάρκοβο και διερευνά τη διοίκηση της ομάδας δυνάμεων Χορτύτσια κατά τις αμυντικές επιχειρήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κροτέβιτς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με την απάντηση της Υπηρεσίας και κάλεσε το στρατιωτικό προσωπικό να καταθέσει, συμπεριλαμβανομένων μη δημόσιων μαρτυριών, προκειμένου να προχωρήσει η δικαστική διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.