ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παράκρουση: Οι ουκρανικές αρχές ζήτησαν από την σλοβενική πρεσβεία να κατεβάσει την σημαία γιατί μοιάζει με την ρωσική!

Προβληματισμός στην Σλοβενία μετά την κίνηση αυτή για την υποστήριξη που παρέχουν

Παράκρουση: Οι ουκρανικές αρχές ζήτησαν από την σλοβενική πρεσβεία να κατεβάσει την σημαία γιατί μοιάζει με την ρωσική!
Οι ουκρανικές αρχές ζήτησαν από τους Σλοβένους διπλωμάτες στο Κίεβο να «αφαιρέσουν προσωρινά την σλοβενική σημαία επειδή είναι πολύ παρόμοια με τη ρωσική» και το προσωπικό της πρεσβείας έκτοτε κατέβασε την σημαία.

Τα Λευκά, Μπλε και Κόκκινα τρίχρωμα όντως μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά η κίνηση προβλημάτισε, καθώς η Σλοβενία υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της Ουκρανίας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρωθυπουργός Janez Jansa υποτίθεται ότι επισκέφτηκε ακόμη και το Κίεβο στις 15 Μαρτίου, εν μέσω της στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.