ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πλήγματα σε πολλές πόλεις της Ουκρανίας καταγγέλλουν οι τοπικές αρχές

Χτυπήματα με πυροβολικό και πυραύλους

Πλήγματα σε πολλές πόλεις της Ουκρανίας καταγγέλλουν οι τοπικές αρχές

Στη Ζαπορίζια της νοτιοανατολικής Ουκρανίας, ο περιφερειάρχης Ιβάν Φιόντοροφ ανέφερε ότι οβίδες του ρωσικού πυροβολικού έπληξαν γεωργική επιχείρηση, σκοτώνοντας τρεις εργάτες.

Πυραυλική επίθεση σε προάστιο της Οδησσού προκάλεσε τον θάνατο ενός ζευγαριού και τον τραυματισμό μιας 65χρονης, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Ολέχ Κίπερ μέσω ανάρτησης στο Telegram, καταγγέλλοντας τη χρήση πυρομαχικών διασποράς από τις ρωσικές δυνάμεις.

Στη Χερσώνα ένας 60χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από ρωσικό πλήγμα και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί, ανέφερε ο περιφερειάρχης Ολεξάντρ Προκούντιν σε σχετική ενημέρωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην περιοχή του Χαρκόβου, ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν επίθεση με συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων Tornado-S εναντίον της κοινότητας Πίσκι-Ράντκιβσκι, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Ολέχ Σινιεχούμποφ. Μια 72χρονη εντοπίστηκε νεκρή στα χαλάσματα κτιρίου, ενώ δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.