ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία: 22.644 οι νεκροί Ρώσοι στρατιώτες

Σύμφωνα με την ρωσική υπηρεσία του BBC και το Mediazona

Πόλεμος στην Ουκρανία: 22.644 οι νεκροί Ρώσοι στρατιώτες

Σύμφωνα με την ρωσική υπηρεσία του BBC και το Mediazona οι νεκροί Ρώσοι στρατιώτες στην Ουκρανία από την αρχή του πολέμου έχουν φτάσει τους 22.644.

Μάλιστα σχεδόν οι μισοί από αυτούς σκοτώθηκαν τους τελευταίους πέντε μήνες στην Ουκρανία, ενώ οι ρυθμοί αύξησης των απωλειών υπερβαίνουν τους μέσους δείκτες του περασμένου έτους.

Συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι των εν λόγω μέσων ενημέρωσης μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν τα ονόματα 10.230 Ρώσων που σκοτώθηκαν την περίοδο από την 1η Δεκεμβρίου του 2022 έως σήμερα , όταν ο ρωσικός στρατός επιχείρησε να εξαπολύσει επιθέσεις σε αρκετές περιοχές του Ντονμπάς.

Οι μισοί που σκοτώθηκαν την περίοδο αυτή της ρωσικής επίθεσης (5.522) ήσαν εθελοντές, επίστρατοι και κρατούμενοι φυλακών, άτομα δηλαδή που προηγουμένως δεν είχαν σχέση με τον στρατό.

Οι καταγραφή αυτή, που βασίζεται σε ανοιχτές πηγές, δεν ανταποκρίνεται στον πραγματικό αριθμό των νεκρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον αριθμό αυτόν δεν περιλαμβάνονται όσοι πολεμούν στο πλευρό της Ρωσίας και ανήκουν στις λεγόμενες «λαϊκές δημοκρατίες» του Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ. Επίσης δεν είναι δυνατόν να προσδιορισθεί ακόμη και κατά προσέγγιση ο αριθμός των αγνοουμένων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.