ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πολωνός ΥΠΕΞ: «Έχουμε την υποχρέωση να καταρρίπτουμε τους ρωσικούς πυραύλους»

Συνεχίζει να ζητά εμπλοκή του ΝΑΤΟ στις ουκρανικές επιχειρήσεις αεράμυνας η Πολωνία

Πολωνός ΥΠΕΞ: «Έχουμε την υποχρέωση να καταρρίπτουμε τους ρωσικούς πυραύλους»

«Η Πολωνία και άλλες χώρες που συνορεύουν με την Ουκρανία είναι υποχρεωμένες να καταρρίψουν ρωσικούς πυραύλους προτού εισέλθουν στον εναέριο χώρο τους» δήλωσε ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών, Ράντοσλαβ Σικόρσκι, σε συνέντευξή του στους Financial Times.

Ο Σικόρσκι εξήγησε ότι η Πολωνία είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών της, παρά τις ανησυχίες ότι η αναχαίτιση πυραύλων πάνω από το ουκρανικό έδαφος θα μπορούσε να εμπλέξει άμεσα το ΝΑΤΟ στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ιδιότητα μέλους στο ΝΑΤΟ δεν υπερτερεί της ευθύνης κάθε χώρας για την προστασία του εναέριου χώρου της – είναι δικό μας συνταγματικό καθήκον. Προσωπικά πιστεύω ότι, όταν εχθρικοί πύραυλοι εισέρχονται στον εναέριο χώρο μας, θα ήταν θεμιτό να τους χτυπήσουμε, γιατί μόλις περάσουν στον εναέριο χώρο μας, ο κίνδυνος να τραυματίσουν κάποιον τα συντρίμμια είναι σημαντικός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.