ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πορθμός Κερτς: Ουκρανικός πύραυλος Neptune καταστρέφει ρωσικό δεξαμενόπλοιο καυσίμων (βίντεο)

Το πλοίο ανατινάχθηκε μέσα στο λιμάνι του Καβκάζ

Πορθμός Κερτς: Ουκρανικός πύραυλος Neptune καταστρέφει ρωσικό δεξαμενόπλοιο καυσίμων (βίντεο)

Ουκρανική επίθεση με αντιπλοϊκό πύραυλο Neptune πραγματοποίηθηκε εναντίον του ρωσικού μεταφορικού πλοίου «Conro Trader» στο λιμάνι Καβκάζ, στον πορθμό του Κερτς, με αποτέλεσμα την ανατίναξη των δεξαμενών καυσίμων που μετέφερε.

Οι τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο επιτόπου προσπαθώντας να περιορίσουν τις συνέπειες της καταστροφής.

Η επίθεση αυτή έχει προκαλέσει προσωρινή διακοπή όλων των εργασιών στην περιοχή για λόγους ασφαλείας, καθώς ο πορθμός του Κερτς αποτελεί στρατηγικό σημείο για τη μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής, το πλοίο καίγεται χωρίς να μπορεί να περιοριστεί η πυρκαγιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.