ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο υποστράτηγος Apty Alaudinov προειδοποιεί: «Ή τελειώνουμε την επέμβαση στην Ουκρανία φέτος ή πάμε για 3ο ΠΠ»

Τι είπε στην κάμερα ο Τσετσένος υποστράτηγος

Ο υποστράτηγος Apty Alaudinov προειδοποιεί: «Ή τελειώνουμε την επέμβαση στην Ουκρανία φέτος ή πάμε για 3ο  ΠΠ»

Προειδοποίηση προς τη Δύση και τους δυτικούς απεύθυνε ο Τσετσένος υποστράτηγος Apty Alaudinov αναφορικά με την κατάσταση στην Ουκρανία.

Όπως είπε ο ίδιος αυτό το πράγμα μπορεί να τελειώσει με δύο μόνο τρόπους: Ή η ρωσική επιχείρηση  θα ολοκληρωθεί φέτος ή πάμε για 3ο ΠΠ».

Είπε πιο συγκεκριμένα ο Alaudinov:

«Πρέπει να καταλάβετε το εξής: Η Ρωσία είναι πυρηνική δύναμη. Δεν πρόκειται να χάσει αυτόν τον πόλεμο. Στο χειρότερο δυνατό σενάριο γιατί χρειαζόμαστε ένα κόσμο στον οποίο η Ρωσία δεν θα είναι μέσα;

Για αυτό θέλω να σας πως ή θα ξυπνήσετε και θα βγείτε στους δρόμους και θα πάτε στις κυβερνήσεις σας απαιτώντας να σταματήσει αυτό, ή θα βρεθείτε όλοι στα πεδίο της μάχης του Γ΄ΠΠ.

Και αυτό είναι ένα ζήτημα που αντιμετωπίσετε πολύ σύντομα.

Ή η ρωσική επιχείρηση  θα ολοκληρωθεί φέτος ή πάμε για 3ο ΠΠ. Στην τελευταία  περίπτωση δεν θα περάστε καλά. Εμείς είμαστε συνηθισμένοι στον πόλεμο.  Εσείς όμως;

Για αυτό σας καλώ να σταματήσετε τις φασιστικές ελίτ από τα σχέδιά τους», κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.