ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πυρκαγιά σε ρωσική στρατιωτική εγκατάσταση κοντά στα ουκρανικά σύνορα

Ένας τραυματίας από την πυρκαγιά

Πυρκαγιά σε ρωσική στρατιωτική εγκατάσταση κοντά στα ουκρανικά σύνορα

Στρατιωτική εγκατάσταση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας στην περιοχή Μπέλγκοροντ, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, έπιασε φωτιά, δήλωσε ο κυβερνήτης αυτής της περιοχής.

Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε από την πυρκαγιά που ξέσπασε, ενώ ο κυβερνήτης Βιατσεσλάβ Γκλάντκοφ δήλωσε ότι ένας κάτοικος υπέστη ελαφρά τραύματα και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Δεν υπήρξαν άμεσα σχόλια από το υπουργείο Άμυνας.

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα μεγάλο σύννεφο καπνού να υψώνεται στον ουρανό.

Η Ρωσία τον περασμένο μήνα κατηγόρησε την Ουκρανία για μια επίθεση με ελικόπτερο σε μια αποθήκη καυσίμων στο Μπέλγκοροντ, για την οποία το Κίεβο αρνήθηκε την ευθύνη, καθώς και για βομβαρδισμό χωριών και εκτόξευση πυραύλων σε μια αποθήκη πυρομαχικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλες ρωσικές περιοχές στα σύνορα με την Ουκρανία έχουν επίσης αναφέρει βομβαρδισμούς από τότε που η Μόσχα εισέβαλε στρατιωτικά στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου σε αυτό που αποκελεί «ειδική στρατιωτική επιχείρηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.