ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ρωσία: Διπλασιάζονται οι αμοιβές για τους εθελοντές που πολεμούν στην Ουκρανία

Αυξάνει και τα ποσά προκαταβολικής αμοιβής προς ενίσχυση της στρατολόγησης

Ρωσία: Διπλασιάζονται οι αμοιβές για τους εθελοντές που πολεμούν στην Ουκρανία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε την αύξηση των προκαταβολικών ποσών που προσφέρονται σε εθελοντές για να πολεμήσουν στην Ουκρανία, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη στρατολόγηση.

Το νέο μέτρο στοχεύει στη διευκόλυνση της στράτευσης, χωρίς να χρειαστεί να προβεί η ρωσική κυβέρνηση σε εκτεταμένες προσπάθειες επιστράτευσης.

Οι Ρώσοι πολίτες που υπογράφουν συμβάσεις με τον στρατό θα λάβουν τώρα προκαταβολικά 400.000 ρούβλια (4.651 δολάρια).

Η ελάχιστη μηνιαία πληρωμή για τη συμμετοχή στις στρατιωτικές επιχειρήσεις έχει οριστεί στα 204.000 ρούβλια, αυξάνοντας τις ετήσιες απολαβές για τον πρώτο χρόνο θητείας στα 3,25 εκατομμύρια ρούβλια (37.791 δολάρια).

Οι μισθοί των αξιωματικών είναι υψηλότεροι και ποικίλλουν ανάλογα με τη βαθμίδα τους, ενώ όλοι οι στρατευμένοι λαμβάνουν επιπλέον χρήματα για συμμετοχή σε επιθέσεις ή καταστροφή εχθρικού εξοπλισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέρα από τις αυξήσεις στους μισθούς, οι εθελοντές θα έχουν απαλλαγές από τους μηνιαίους τόκους σε καταναλωτικά δάνεια και κρατικές εγγυήσεις σε περίπτωση θανάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.