ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ρωσία για διαρροή αμμωνίας στο Σούμι: «Ουκρανοί εθνικιστές ενθαρρυμένες από την Δύση φοβίζουν τους πολίτες»

Τι ειπώθηκε σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ

Ρωσία για διαρροή αμμωνίας στο Σούμι: «Ουκρανοί εθνικιστές ενθαρρυμένες από την Δύση φοβίζουν τους πολίτες»

Η Ρωσία έθεσε το ζήτημα διαρροής αμμωνίας στην πολιορκημένη πόλη Σούμι της βορειοανατολικής Ουκρανίας – κατηγορώντας «ουκρανικές υπερεθνικιστικές ομάδες» – σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Τον ισχυρισμό απέρριψαν η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο αναπληρωτής πρεσβευτής της Ρωσίας στον ΟΗΕ Ντμίτρι Πολιάνσκι δήλωσε ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις «δεν σχεδίασαν ούτε πραγματοποίησαν ποτέ επιθέσεις κατά ουκρανικών εγκαταστάσεων στις οποίες αποθηκεύονταν ή παράγονταν τοξικές ουσίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι ουκρανικές εθνικιστικές αρχές, ενθαρρυμένες από χώρες της Δύσης, δεν θα διστάσουν να εκφοβίσουν τους συμπολίτες τους και να σκηνοθετήσουν ψεύτικες επιθέσεις για να κατηγορήσουν τη Ρωσία», υποστήριξε ο Πολιάνσκι.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.