ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρωσία: «Για όσους δεν κατάλαβαν, ένας πύραυλος Satan II χρειάζεται μόλις 3 λεπτά για το Στρασβούργο»

«Αυτό που ζητά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οδηγεί σε παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο» δήλωσε ο Β.Βολοντίν

Ρωσία: «Για όσους δεν κατάλαβαν, ένας πύραυλος Satan II χρειάζεται μόλις 3 λεπτά για το Στρασβούργο»

Με τίτλο «Για όσους δεν το κατάλαβαν με την πρώτη φορά», ο Βιατσεσλάβ Βολοντίν, πρόεδρος της κάτω βουλής και μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του Πούτιν, ξεκαθάρισε ότι τα ουκρανικά πλήγματα κατά της Ρωσίας με δυτικούς πυραύλους θα οδηγήσουν σε παγκόσμιο πόλεμο με τη χρήση πυρηνικών όπλων και ότι η απάντηση της Μόσχας θα είναι σκληρή με πιο ισχυρά όπλα. 

«Αυτό που ζητά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οδηγεί σε παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο», έγραψε ο Βολοντίν στο Telegram, κάνοντας αναφορά στην προειδοποίηση του Πούτιν την περασμένη εβδομάδα ότι η Δύση θα συγκρουστεί άμεσα με τη Ρωσία αν αφήσει την Ουκρανία να εκτοξεύσει τους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στο ρωσικό έδαφος.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει πυροδοτήσει τη μεγαλύτερη αντιπαράθεση μεταξύ Ρωσίας και Δύσης μετά την κρίση των πυραύλων της Κούβας το 1962, όταν οι δύο υπερδυνάμεις του Ψυχρού Πολέμου έφτασαν στο παρά πέντε ενός πυρηνικού πολέμου.

«Ο Satan II, χρειάζεται μόλις 3 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα»

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του απερχόμενου επικεφαλής του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, στους Times αυτή την εβδομάδα, ότι ο ηγέτης του Κρεμλίνου έχει θέσει «κόκκινες γραμμές» στο παρελθόν, αλλά δεν κλιμάκωσε τη σύγκρουση με τη Δύση όταν αυτές ξεπεράστηκαν, έκανε λόγο για σχόλιο «επικίνδυνο και προκλητικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απείλησε επίσης ότι «οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος RS-28 Sarmat της Ρωσίας (σσ: γνωστός στη Δύση ως Satan II) θα χρειαζόταν μόλις 3 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα για να πλήξει το Στρασβούργο, όπου συνεδριάζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.