ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Ρωσία: Οικονομολόγος και ο νέος υφυπουργός Άμυνας Όλεγκ Σαβέλιεφ

Ο Β.Πούτιν αναδιοργανώνει το υπουργείο Άμυνας με στόχο την ενίσχυση της πολεμικής οικονομίας της Ρωσίας

Ρωσία: Οικονομολόγος και ο νέος υφυπουργός Άμυνας Όλεγκ Σαβέλιεφ

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν τοποθέτησε τον οικονομολόγο Όλεγκ Σαβέλιεφ στη θέση του υφυπουργού Άμυνας, ακολουθώντας την προηγούμενη τοποθέτηση του Αντρέι Μπελούσοφ ως υπουργού Άμυνας.

Αυτές οι κινήσεις δείχνουν την πρόθεση του Πούτιν να ενισχύσει την πολεμική βιομηχανία της Ρωσίας μέσω οικονομικής διαχείρισης και ανάπτυξης.

Ο Σαβέλιεφ, πρώην υφυπουργός Οικονομίας και επιθεωρητής στο Ρωσικό Ελεγκτικό Συνέδριο, έχει εργαστεί στην εποπτεία κρατικών δαπανών στον τομέα της άμυνας.

Ο Πούτιν απομάκρυνε τον επί χρόνια υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, προφανώς για να βελτιώσει την αποδοτικότητα της πολεμικής οικονομίας, ειδικά μετά τη μείωση της εξαγωγικής δύναμης της Ρωσίας σε όπλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτές οι αλλαγές αναδεικνύουν την στρατηγική του Πούτιν για την ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας και της οικονομίας της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.